Copertine retractabile

Copertine retractabile cu brațe

Copertinele retractabile sunt un sistem cu brate retractabile care oferă un suport independent pentru acoperire și umbrire. Acestea pot fi manuale sau automate, cu un motor integrat în bara de rulare a copertinei, și pot fi controlate prin intermediul unei telecomenzi sau al unui comutator montat pe perete. Aceste soluții de umbrire sunt rezistente la condiții meteorologice dificile și oferă o protecție ridicată împotriva soarelui și ploii.

Copertine retractabile

Copertine retractabile

Copertine retractabile – reprezinta o modalitate de bun gust si practica totodata de a acoperi anumite anumite spatii sau de a va proteja in spatiile deschise de razele soarelui. Deasemenea sunt recomandate de firma noastra pentru umbrirea si protectia geamurilor, balcoanelor, ferestrelor, verandelor, teraselor indiferent de dimensiuni. Lucram eficient si in acoperirea spatiilor intinse, terase mari de restaurant, cafenele, benzinarii, spatii comerciale, terenuri sportive, (tenis, fotbal etc.). 

Galerie de imagini

Pentru mai multe detalii puteti accesa pagina noastră de contact. Ne puteti găsi și pe rețelele de socializare facebook.

Solicită o ofertă personalizată!

×