AMN Design

Copertine retractabile

Copertine retractabile

Copertine si acoperiri terase – reprezinta o modalitate de bun gust si practica totodata de a acoperi anumite anumite spatii sau de a va proteja in spatiile deschise de razele soarelui. 

Deasemenea sunt recomandate de firma noastra pentru umbrirea si protectia geamurilor, balcoanelor, ferestrelor, verandelor, teraselor indiferent de dimensiuni. Lucram eficient si in acoperirea spatiilor intinse, terase mari de restaurant, cafenele, benzinarii, spatii comerciale, terenuri sportive, (tenis, fotbal etc.). In realizarea unei asemenea constructii se concepe mai intai o structura metalica peste care se intinde la anumiti parametri materialul.

Acoperiri terase

In acesta privinta realizam:

 – copertine din polyplan (baklit) 

– copertine din policarbonat protectie UV

In ambele cazuri avem mostrare cu diferite culori si modele de consistenta a materialului. In avantajul clientului este ca putem personaliza aceste copertine, acordandu-le si un scop publicitar (prin inscriptionare cu autocolant decupat sau printat ori prin imprimare directa). In oferta noastra , dat fiind permisibilitatea materialului si priceperea angajatilor firmei, intra inchiderea totala a spatiului (de exemplu: constructia de garaje sau spatii comerciale) ce pot fi si demontabile, precum si constructia de pavilioane sau corturi de uz personal (in gradina sau parc) sau de uz comercial, ce pot fi de asemenea personalizate si demontabile.

Galerie foto

WhatsApp Scrie-ne pe WhatsAPP