Firme luminoase LED

Firme luminoase

Firme luminoase din bond, plexiglass sau backlit

Firmele luminoase sunt panouri publicitare sau semne iluminate care sunt utilizate pentru a atrage atenția asupra unui brand sau a unui serviciu în special pe timp de noapte. Acestea sunt folosite de către diverse companii pentru promovarea brandului sau a produselor lor și pot fi amplasate atât în interior, cât și în exterior. Luminozitatea acestor firme poate fi ajustată în funcție de nevoile și preferințele proprietarului, iar designul acestora poate varia de la simplu la extrem de complex și personalizat.

Firmele tip casetă luminoasă constau într-o cutie metalică iluminată intern, cu un panou frontal de afișare pe care se aplică grafică și textul dorit. Firmele tip casetă luminoasă sunt populare datorită faptului că asigură o vizibilitate bună, atât ziua, cât și noaptea, și oferă o soluție durabilă și estetică pentru promovare.

Firme luminoase din bond cu/fara litere volumetrice

Avem deja o experienta vasta pe piata in producerea acestor modele de firme luminoase. Putem executa diferite forme, de la cele clasice dreptunghiulare, pana la forme complexe in functie de doleantele clientului. In firma noastra se afla o echipa de specialisti care va lucra intial la concept, model de design, nuante folosite, luminozitate, efecte de lumini. Putem face combinatii multiple fiindca suntem debordanti in imaginatie si energici iar solicitudinea este la ea acasa in cadrul AMN DESIGN. Decuparile de bond le facem pe un router profesional CNC sau laser. Luminarea acestor tipuri de firme se face cu leduri.

firme luminoase

Firme luminoase din PLEXIGLASS

Si aici oferta noastra este variata fiind atenti sa satisfacem asteptarile clientului la un pret convenabil. La executarea firmelor luminoase utilizam leduri, profil din aluminiu imbracat in autocolant, akrylon/policarbonat, autocolant.

Optional se pot pune si imagini la cererea clientului, macheta realizandu-se in functie de preferintele acestuia. Se asigura montaj si transport.

Firme luminoase LED

Firme luminoase din poliplan (backlit) special care permite trecerea luminii, cu una sau doua fete

In cazul acestui tip de firma se folosesc leduri, polyplan backlit, autocolant special pentru decorarea polyplanului sau printare UV direct pe backlit, teava si tabla zincata. Designul acestora se stabileste de comun acord cu clientul in faza de machetare a acesteia.

Firme luminoase LED

Servicii complementare firme luminoase

La toate aceste produse se poate realiza transportul si montarea acestora. Se poate face de asemenea si reconditionarea firmelor preexistente. Acestea se pot curata sau inlocui partile uzate si se redecoreaza. Oferim service tehnic si electric, demontare, montare astfel incat firma veche sa fie ca noua.

Galerie de imagini

Pentru mai multe detalii puteti accesa pagina noastră de contact. Ne puteti găsi și pe rețelele de socializare facebook.

Solicită o ofertă personalizată!
×