AMN Design

Firme luminoase LED

Firme luminoase LED

Firme leduri: functionalitatea acestora este data de faptul ca au vizibilitate mare tot timpul.

Permit transmitere de mesaje, informati, jocuri de lumini, culoare, animatie, logo-uri.

Un avantaj major îl reprezinta durata de viata lunga si vizibilitatea foarte mare.

Firme luminoase

Firme luminoase din bond cu sau fara litere volumetrice simple/termoformate

Avem deja o experienta vasta pe piata in producerea acestor modele de firme luminoase. Putem executa diferite forme, de la cele clasice dreptunghiulare, pana la forme complexe in functie de doleantele clientului. In firma noastra se afla o echipa de specialisti care va lucra intial la concept, font decupat, model de design, nuante folosite, luminozitate, efecte de lumini. Putem face combinatii multiple fiindca suntem debordanti in imaginatie si energici iar solicitudinea este la ea acasa in cadrul AMN DESIGN. Decuparile de bond le facem la un router profesional importat din SUA. Luminarea acestor tipuri de firme se poate face cu neoane Philips, neoane cu descarcare in gaz spectral sau leduri.

Firme luminoase din PLEXIGLASS

Si aici oferta noastra este variata fiind atenti sa satisfacem asteptarile clientului la un pret convenabil. La executarea firmelor luminoase utilizam neoane marca Philips, drosere marca Philips, startere marca Philips, profil din aluminiu imbracat in autocolant, akrylon/policarbonat, autocolant ORACAL.

Optional se pot pune si imagini la cererea clientului, macheta realizandu-se in functie de preferintele acestuia. Se asigura montaj si transport.

Se poate face de asemenea si reconditionarea firmelor preexistente. Acestea se curata si se redecoreaza, oferim service tehnic si electric, demontare, montare astfel incat firma veche sa fie ca noua.

Firme luminoase din poliplan (backlit) special care permite trecerea luminii, cu una sau doua fete

In cazul acestui tip de firma se folosesc neoane marca Philips, drosere marca Philips, startere marca Philips, polyplan backlit, autocolant ORACAL special pentru decorarea polyplanului, teava si tabla zincata. Designul acestora se stabileste de comun acord cu clientul in faza de machetare a acesteia.

Se poate realiza transportul si montarea acestora.

Galerie foto

WhatsApp Scrie-ne pe WhatsAPP