AMN Design

Litere volumetrice

Litere volumetrice

In materie de litere volumetrice oferta noastra este vasta, avand pentru client mai multe optiuni atat estetice cat si pecuniare. 

Dupa preferinta litera volumetrica poate fi luminoasa sau neluminoasa. Luminarea se face cu neoane spectrale, leduri, neoane Philips. Tubul spectral se poate monta atat in interiorul sau in exteriorul literei in functie de efectul scontat.

Litere volumetrice

pentru orice nevoie

Litere volumetrice termoformate se pot realiza din material plastic. Putem termoforma orice font ales de client sau orice model intr o paleta variata de nuante. Prin termoformare se obtine o conturare volumica a imaginii cu efect vizual de impact. Proprietatile acestui tip de semnalistica publicitara: transparenta deosebita, rezistenta foarte buna la zgariere si soc, la intemperii, o recomanda pe piata. Literele volumetrice termoformate pot fi iluminate din interior cu ajutorul ledurilor sau a tuburilor de neon ori pot fi iluminate integral utilizand reflectoare.

 

Litere volumetrice din akrylon, simopor pot fi luminoase sau neluminoase, de diferite dimensiuni si culori pentru a obtine impactul vizual dorit. Plexiglasul este disponibil intr o gama variata de nuante, fiecare avand suprafete cu diverse finisari: lucioase, satinate, mate etc. La cerere se poate aplica autocolant cu proprietati si efecte insolite (transparent, tranlucent, opac etc.).

 

Literele volumetrice din PVC au aplicare semnalistica atat in interior cat si in exterior. Procesul de frezare a semnelor se face prin intermediul unui router cu comanda numerica (computerizat), garantandu-se calitatea ireprosabila si dimensiunea exacta a semnelor. Litera volumetrica poate avea spate din pvc, aluminiu sau alcubond.

 

Semnele din polistiren se pot vopsi intr o paleta vasta de culori

Litere volumetrice din alama, inox, aluminiu se realizeaza prin decuparea materialului pe router. Literele volumetrice din inox sunt paradigma elegantei si a stilului, cu un aspect impecabil costituie modul ideal prin care numele firmei dumneavoastra sau orice alt text iese in evidenta. Acestea pot fi prevazute cu sistem de iluminare, existand posibilitatea de a realiza jocuri de lumini sau iluminarea in mai multe culori simultan.

Firme cu neoane spectrale

Reclamele realizate din tuburi de neon cu descarcare in gaz spectral sunt deosebit de spectaculoase. Efectul vizual este garantat nu numai in timpul noptii cat si in timpul zilei.

Daca se doreste , se poate adauga un sistem dinamic de iluminare (animatie), astfel impactul vizul al reclamei sa fie maxim.

Modul de iluminare

  • integrala
  • fata principala este iluminata
  • in halo(sursa de lumina este amplasata in interiorul literei, luminand peretele suport)
  • Litere volumetrice cu led cu transformator inclus sunt elegante si au un impact vizual iesit din comun, conferind in stil de inalta clasa prin efectul lor tridimensional. In plus au o perenitatate de neegalat inca (rezistenta ledului in timp este incomparabila ), la care se adauga un consum de energie mai mic.
  • Litere volumetrice din polistiren- se preteza pentru afisaje atat la interior cat si la exterior.Materialul utilizat la executia acestor semne este de 2 tipuri:
    • polistiren expandat, avand o structura mai granulata si prezentandu se ca o varianta mai economica
    • polistiren extrudat cu structura fina,utilizat acolo unde se doreste un aspect original(baruri, cluburi etc).

Galerie foto

WhatsApp Scrie-ne pe WhatsAPP