AMN Design

Print UV

PRINT UV materiale rigide

Print UV pe materiale rigide prin metoda de printare directa cu imprimanta cu cerneluri UV.

Putem printa orice grafica pe suport rigid cum ar fi plexiglas, PVC, policarbonat, foam, dibond, sticla, lemn.

Print UV pe plexiglas (placi acrilice)

Sunt alegerea potrivita pentru producerea diferitelor tipuri de aplicatii cu utilizari specifice domeniilor: publicitate, arhitectura, medical,constructia de automobile. 

Plexiglasul are un grad ridicat de difuzie a luminii si a culorii, sunt si foarte rezistente la conditiile de mediu si la factorii mecanici. 

Datorita suprafetei netede si perfect plane, placile acrilice se printeaza UV cu rezultate foarte bune in ceea ce priveste calitatea.

Print UV pe placi PVC rigide

Placile din PVC au o densitate si durabilitate ridicata. Caracteristica principala a acestora o reprezinta structura expandata foarte fina si omogena. 

Finisajul suprafetei acestui tip de material este optim pentru printare uv, aplicare de folie autoadeziva decupata pe cutter sau printata, serigrafie, etc. 

Placile PVC sunt rezistente atat la factorii de mediu, cat si la factorii mecanici (lovituri usoare sau zgarieturi). Produsele realizate din acest material printat direct cu cerneluri UV pot fi expuse in majoritatea zonelor publice, expozitii, targuri, etc.

Print UV pe placi polipropilena celulara (COROPLAST)

Placile extrudate din polipropilena celulara sunt usoare, rigide si economice. Acestea au o mare varietate de aplicabilitate in domenii cum ar fi publicitate, industria auto, industria de ambalaje, birotica, farmaceutica. 

O alta caracteristica a acestui material este faptul ca este rezistent la umezeala si apa. Rezistenta la impact este foarte buna, absoarbe foarte bine socurile. Placile de polipropilena celulara printate UV pot fi folosite pentru panouri publicitare.

Print UV pe policarbonat (placi policarbonat compact)

Acestea sunt panouri cu rezistenta mare la impact si protectie impotriva radiatiilor ultraviolete, cu calitati deosebite în ceea ce priveste transmisia luminii. 

Placile din policarbonat printate uv nu isi schimba proprietatile fizico-mecanice intr-o plaja larga de temperatura cuprinsa între -40°C pana la +115°C. Rezistenta placilor de policarbonat la factorii de mediu fiind excelenta. Printre produsele realizate frecvent de noi se numara, print pe sticla, print pe dibond, print pe lemn, print pe aluminiu. 

Pentru partea de decoratiuni interioare va recomandam site-ul www.tablourideosebite.ro unde puteti gasi intr-o mare varietate de dimensiuni si suporturi, tablouri pe canvas , sticla, lemn sau plexiglas.

Galerie foto

WhatsApp Scrie-ne pe WhatsAPP