Totemuri publicitare

Totemuri publicitare din bond, plexiglass, policarbonat sau poliplan.

Totemurile publicitare sunt realizate din structura metalica la interior care se ancorează într-o fundatie din beton. La exterior sunt acoperite din diverse materiale cum ar fi bond, plexiglas, policarbonat sau poliplan backlit. Dimensiunile si formele totemurilor pot fi variate si acestea pot fi din punct de vedere al iliminării neluminate sau luminoase. Unul din avantajele totemurilor este gradul mare de vizibilitate, ele fiind vizibile din ambele de sensuri de mers pentru varianta dublă față.

Totemuri publicitare simple

In această categorie de totemuri intră cele realizate pentru semnalizarea unei locatii, poate cuprinde mesaje grafice sau text care exemplifica tipul de afacere pe care îl desfășurați. Totemurile publicitare simple se adreseaza în principal activităților de tip bancar, hoteluri și restaurante, birouri, reprezentanțe auto sau alte activități de tip comercial.

totemuri publicitare

Totemuri publicitare cu afișaj digital

Aici oferta noastră include totemurile unde informația transmisă este foarte importantă și la obiect, adică prețul produsului. Domeniul de adresabilitate este unul cat se poate de clar, acela al benzinăriilor (stațiilor de carburanți). Folosim afișaje digitale programabile pentru afișarea prețurilor la diferitele tipuri de carburanți. Dimensiunile acestora sunt de regula destul de impunătoare pentru a putea fi vizibil de la mare distanță. Totemurile cu afișaj se executa dublă fața pentru a oferi acces la informația expusă din ambele sensuri de circulatie a căilor de acces.

totemuri publicitare

Galerie de imagini

Pentru mai multe detalii puteti accesa pagina noastră de contact. Ne puteti găsi și pe rețelele de socializare facebook.

Solicită o ofertă personalizată!

×