Marchize terase

Marchize geamuri și terase

Acestea reprezintă sistemele de acoperire exterioară folosite pentru protejarea geamurilor, a teraselor mici împotriva soarelui, a ploii sau a altor condiții meteorologice nefavorabile.

Materiale și disponibiliate

Acestea pot fi confecționate din diferite materiale precum pânză, material impermeabil sau policarbonat și sunt montate de obicei deasupra ferestrelor, ușilor sau teraselor pentru a oferi protecție și confort atât în mediile rezidențiale, cât și comerciale. Marchizele sunt disponibile într-o varietate de culori, dimensiuni și stiluri pentru a se potrivi cu designul și necesitățile fiecărui spațiu. Montajul acestora se poate realiza rapid. De regulă, protecția geamurilor se face pe o rază cuprinsă între 0,5m si 1,5m. La cerere le putem personaliza cu textul sau grafica clientului. 

Personalizare

Personalizarea marchizelor reprezintă procesul de adăugare a elementelor personalizate, precum sigle, texte sau culori specifice, pentru a se potrivi cu identitatea vizuală a unui brand sau a unei afaceri. Această practică permite companiilor să-și promoveze imaginea într-un mod creativ și impactant, prin integrarea logo-ului sau a sloganului pe marchize. Personalizarea acestora poate contribui la creșterea vizibilității și recunoașterii brandului, conferindu-i un aspect distinctiv și profesional. Procesul de personalizare poate fi realizat prin diverse tehnici de imprimare sau aplicare a elementelor grafice, în funcție de preferințe și necesități specifice.

Galerie de imagini

Pentru mai multe detalii puteti accesa pagina noastră de contact. Ne puteti găsi și pe rețelele de socializare facebook.

Solicită o ofertă personalizată!

×