Reclame luminoase

Reclame luminoase - firme luminoase, casete luminoase, litere volumetrice, totemuri, firme neon flexibil

Reclamele luminoase reprezintă un mijloc foarte eficient de comunicare publicitară. Acestea atrag atenția clienților și oferă o prezență vizibilă atât ziua, cât și noaptea. Mai jos  vă prezentăm câteva tipuri de reclame luminoase pe care le puteti vedea accesând paginile corespunzătoare.

Indiferent de tipul de reclamă luminoasă pe care îl veți alege, aceasta poate avea o contributie semnificativă la promovarea și creșterea afacerii dumneavoastră. Dacă aveți nevoie de servicii în acest domeniu de producție publicitară, puteți contacta specialiștii noștrii prin intermediul site-ului nostru.

firme luminoase

Tipuri de reclame

Litere volumetrice luminoase

Acestea sunt litere tridimensionale, realizate din aluminiu sau PVC, cu fața realizată din plexiglas. Iluminarea se face cu module LED. Ele pot fi poziționate pe clădiri, în vitrine sau în orice alte alte locuri vizibile.

Casete luminoase cu fata din poliplan tensionat(backlit) – acest tip de casete sunt recomandate pentru dimensiuni mari ale reclamelor. Poliplanul se tensionează pe un cadru sau casetă, suprafața acestuia devenind dreaptă. Avantajul este că nu formează ondulări ca în cazul plexiglasului, ceea ce îl face o excelentă alegere pentru reclamele luminate de mari dimensiuni.

Casete luminoase cu profile metalice – aceste casete cu două fețe din poliplan se montează în consolă și sunt vizibile din ambele sensuri.

Litere volumetrice din polistiren – aceste litere sunt realizate din polistiren extrudat, decupat, cu diferite grosimi. Finisajele sunt reaizate pentru a rezista la intemperii.

Reclame LED – acestea pot fi utilizate în diverse forme și dimensiuni. Acestea oferă o iluminare eficientă și atrăgătoare.

Pentru mai multe detalii puteti accesa pagina noastră de contact. Ne puteti găsi și pe rețelele de socializare facebook.

Solicită o ofertă personalizată!
×