Print autocolant

Print autocolant - UV/ecosolvent

Autocolantul este o soluție versatilă realizată din folie de PVC, care poate fi imprimată la rezoluții înalte pentru a obține autocolante decorative sau personalizate. Este ușor de aplicat pe suprafețe drepte sau curbate datorită adezivului polimeric. Există o varietate de aplicații pentru printurile pe folii autocolante, varietate pe care o vom expune în câteva cuvinte în secțiunile din această pagină denumită pe scurt „print autocolant”. Pentru serviciile complete de decorari auto, vitrine si alte aplicații specifice puteti accesa decorări auto sau decorări vitrine.

Printuri pe autocolant

Si aici oferta noastra este variata fiind atenti sa satisfacem asteptarile clientului la un pret convenabil. La executarea printurilor utilizăm autocolantul potrivit fiecarei aplicații. Executăm printuri autocolant pe următoarele tipuri : autocolant auto (pentru colantari auto), autocolant cu adeziv alb/gri sau windows graphics (pentru geamuri), floor graphics (pentru podele), wall art (pentru ziduri).  Printăm deasemenea si etichete sau stickere autoadezive – print&cut. Din categoria printurilor de interior pentru decoratiuni furnizăm și serviciul de printare pe material textil de tip canvas (pentru tablouri). Am enumerat aici si alte tipuri de materiale desi serviciul de printare l-am denumit „print autocolant”.

Detalii autocolante

Autocolant auto

Autocolantul auto reprezintă o modalitate eficientă de promovare, deoarece autovehiculul beneficiază de o vizibilitate sporită datorită traficului intens și timpului petrecut în acesta. Autocolantul de masină utilizat pentru colantare este de înaltă calitate, flexibil, ușor de aplicat pe suprafețe curbate, cu un adeziv polimeric și protejat cu o folie de laminare cu protecție UV. Acest tip de folie autocolantă auto este foarte durabil, conceput pentru a rezista în orice sezon, indiferent de schimbările climatice, putând fi spălat frecvent fără a-și pierde calitatea.

Window graphics

Window Graphic reprezintă un autocolant cu perforații, realizat din PVC, care poate fi aplicat pe ferestre sau vitrine, fiind personalizat în funcție de dimensiunea și forma necesară pentru scopurile de promovare. Acesta oferă o vizibilitate excelentă din spatele geamului și permite o iluminare bună datorită perforațiilor sale. Window Graphic este ideal pentru decorarea cu afișe publicitare a magazinelor, autoturismelor sau autovehiculelor, asigurând o vizibilitate extinsă în rândul potențialilor clienți.

Floor graphics

Floor graphics sunt foliile autocolante printate și aplicate pe suprafețele podelei. Acestea sunt realizate dintr-o folie PVC specială, transparentă, cu o protecție ridicată împotriva razelor UV. Folosirea foliilor floor graphics asigură rezistență la umiditate, raze UV, acțiuni mecanice și pot fi utilizate atât în interior, cât și în exterior. Acestea sunt rezistente la uleiuri, grăsimi, combustibili, solvenți, acizi slabi, săruri și alcalii. Floor graphics oferă o modalitate creativă și eficientă de promovare, transformând suprafața podelei într-un spațiu de comunicare vizibil și atractiv.

Folii reflectorizante

Folia autocolantă reflectorizantă este folosită pentru aplicații precum mașini speciale, fațade de magazine, contururile de fațade, panouri publicitare, etc. Această folie poate fi tipărită și tăiată pe contur pentru a crea texte, logo-uri sau alte elemente personalizate. Folia reflectorizantă este utilizată pentru a asigura o vizibilitate sporită în lumina farurilor, fiind ideală pentru mașini speciale și pentru personalizarea vizibilă a magazinelor, casetelor luminoase, panourilor publicitare și semnelor rutiere.

 

Galerie de imagini

Pentru mai multe detalii puteti accesa pagina noastră de contact. Ne puteti găsi și pe rețelele de socializare facebook.

Solicită o ofertă personalizată!

×