Lămpi taxi omologate RAR

Lampă taxi - casetă taxi omologată - AMN DESIGN

În oferta noastră se regăsește și producția de lămpi de taxi. Lămpile noastre sunt concepute pentru a răspunde nevoilor specifice ale șoferilor de taxi, oferindu-le soluții de iluminat fiabile și eficiente pentru vehiculele lor. Ne mândrim cu livrarea de produse care nu numai că îmbunătățesc vizibilitatea și siguranța, ci și care rezista la rigorile utilizării zilnice.

lampi taxi

Lampă TAXI model LT2

Lampa TAXI model LT2 sau caseta taxi lt2 produsa de firma noastra este destinata echiparii autovehiculelor care functioneaza in regim de taxi. Aceasta se poate utiliza atat pentru transportul de persoane cat si pentru transportul de bunuri. Aceasta este certificata RAR cu numar certificat 2455.

In prezent producem doua modele de lampi taxi a caror descriere o gasiti in paginile din site dedicate acestora. Conexiunile electrice ale lampilor de taxi produse de noi permit legarea la orice tip de aparat de taxat folosit in Romania.

Pentru comenzi casete taxi apelați +40 733 061 897

Dimensiuni

Dimensiuni lampa taxi: L: 30cm; H: 10,5cm; A: 10,5cm; a: 5cm (unde „A” reprezinta adancimea la baza de jos a casetei iar „a” reprezinta adancimea la baza de sus a casetei).

Lampa taxi se poate monta pe plafonul autovehiculelor pe bara (cu suruburile de fixare cu care este prevazuta aceasta) sau optional cu ventuze magnetice.

Sistemul de iluminare este realizat din module cu leduri, independente pentru fiecare culoare. Conexiunile electrice permit legarea la aparatul de taxat pentru a putea dupa caz indica starea autovehiculului (LIBER sau OCUPAT).

Descriere constructivă

Lampa TAXI model LT2 este realizata din stiplex imprimat UV cu cele trei culori, rosu, galben si verde, decupat pe CNC si lipit. Capacele laterale ale casetei sunt confectionate din acelasi material. Acestea sunt montate prin lipire cu adeziv special pentru placi acrilice. In interiorul casetei de taxi sunt montati pereti despartitori pentru izolarea luminii produse de modulele cu leduri pentru cele trei blocuri de culoare, respectiv pentru rosu, galben, verde. Partea de jos a casetei taxi este realizata din tabla galvanizata. Aceasta se prinde de caseta cu suruburi autoforante, cate trei pe fiecare latura lunga a casetei. Pe fiecare din cele doua suprafete galbene este inscriptionat cuvantul „TAXI” cu culoarea neagra.

Pentru oricare din modelele de lămpi taxi comandate, se eliberează certificat de conformitate și copie licență RAR.

Pentru mai multe detalii puteti accesa pagina noastră de contact. Ne puteti găsi și pe rețelele de socializare facebook.

Vezi oferta noastră de lămpi taxi

×