AMN Design

Lampi taxi omologate RAR

Caseta taxi Omologata, AMN DESIGN, 30x11 cm

Lampa TAXI model LT2

Lampa TAXI model LT2 sau caseta taxi lt2 produsa de firma noastra este destinata echiparii autovehiculelor care functioneaza in regim de taxi. Aceasta se poate utiliza atat pentru transportul de persoane cat si pentru transportul de bunuri. Aceasta este certificata RAR cu numar certificat 2455.

In prezent producem doua modele de lampi taxi a caror descriere o gasiti in paginile din site dedicate acestora. Conexiunile electrice ale lampilor de taxi produse de noi permit legarea la orice tip de aparat de taxat folosit in Romania.

Descriere constructiva:

Lampa TAXI model LT2 este realizata din stiplex colorat in masa, respectiv cele trei culori, rosu, galben si verde, decupat pe CNC si lipit. Capacele laterale ale casetei sunt confectionate din acelasi material. Acestea sunt montate prin lipire cu adeziv special pentru placi acrilice.
In interioriorul casetei de taxi sunt montati pereti despartitori din stiplex pentru izolarea luminii produse de modulele cu leduri pentru cele trei blocuri de culoare, respectiv pentru rosu, galben, verde.
Partea de jos a casetei taxi este realizata din tabla galvanizata. Aceasta se prinde de caseta cu suruburi autoforante, cate trei pe fiecare latura lunga a casetei.
Pe fiecare din cele doua suprafete galbene este inscriptionat cuvantul „TAXI” cu culoarea neagra.
Sistemul de iluminare este realizat din module cu leduri, independente pentru fiecare culoare. Conexiunile electrice permit legarea la aparatul de taxat pentru a putea dupa caz indica starea autovehiculului (LIBER sau OCUPAT).

Dimensiuni lampa taxi: L: 30cm; H: 10,5cm; A: 10,5cm; a: 5cm (unde „A” reprezinta adancimea la baza de jos a casetei iar „a” reprezinta adancimea la baza de sus a casetei).

Lampa taxi se poate monta pe plafonul autovehiculelor pe bara (cu suruburile de fixare cu care este prevazuta aceasta) sau optional cu ventuze magnetice.

Pentru oricare din modelele de lampi taxi comandate, se elibereaza certificat de conformitate si copie licenta RAR.

WhatsApp Scrie-ne pe WhatsAPP