Litere volumetrice

Litere volumetrice din plexiglass, pvc, metal, polistiren

Literele volumetrice luminoase sunt elemente de semnalistică tridimensionale, iluminate interior, utilizate adesea pentru a evidenția un logo, un brand sau un mesaj în spații publice sau comerciale. Aceste litere sunt confecționate din materiale rezistente precum PVC, acrilic sau aluminiu, și pot fi iluminate cu LED-uri sau cu alte surse de lumină, oferind astfel un aspect modern și atractiv. Prin combinarea efectului de volum cu iluminarea, literele volumetrice luminoase sunt un instrument eficient de reprezentare vizuală și de promovare a unui business sau a unui produs.

In materie de reclame volumetrice oferta noastra este vasta, avand pentru client mai multe optiuni atat estetice cat si pecuniare. Dupa preferinta litera volumetrica poate fi luminoasa sau neluminoasa. Luminarea se face cu module led.

Litere volumetrice din acril

Litere volumetrice din acril (PMMA) pot fi luminoase sau neluminoase, de diferite dimensiuni si culori pentru a obtine impactul vizual dorit. Plexiglasul este disponibil intr o gama variata de nuante, fiecare avand suprafete cu diverse finisari: lucioase, satinate, mate etc. La cerere se poate aplica autocolant cu proprietati si efecte insolite (transparent, tranlucent, opac etc.).

Litere volumetrice

Litere volumetrice din pvc

Literele volumetrice din PVC au aplicare semnalistica atat in interior cat si in exterior. Procesul de frezare a semnelor se face prin intermediul unui router cu comanda numerica (computerizat), garantandu-se calitatea ireprosabila si dimensiunea exacta a semnelor. Litera volumetrica poate avea spate din pvc, aluminiu sau alcubond.

 
Litere volumetrice

Litere volumetrice din metal

Litere volumetrice din alama, inox, aluminiu se realizeaza prin decuparea materialului pe router. Literele volumetrice din inox sunt paradigma elegantei si a stilului, cu un aspect impecabil costituie modul ideal prin care numele firmei dumneavoastra sau orice alt text iese in evidenta. Acestea pot fi prevazute cu sistem de iluminare, existand posibilitatea de a realiza jocuri de lumini sau iluminarea in mai multe culori simultan.

litere volumetrice

Litere volumetrice din polistiren

Litere volumetrice din polistiren – se preteza pentru afisaje atat la interior cat si la exterior.Materialul utilizat la executia acestor semne este de 2 tipuri:

  • polistiren expandat, avand o structura mai granulata si prezentandu se ca o varianta mai economica
  • polistiren extrudat cu structura fina,utilizat acolo unde se doreste un aspect original(baruri, cluburi etc).
Litere volumetrice

Modul de iluminare

  • integrala
  • fata principala este iluminata
  • in halo(sursa de lumina este amplasata in interiorul literei, luminand peretele suport)
  • Reclamele volumetrice cu led cu sursă inclusă sunt elegante si au un impact vizual iesit din comun, conferind in stil de inalta clasa prin efectul lor tridimensional. In plus au o perenitatate de neegalat inca (rezistenta ledului in timp este incomparabila ), la care se adauga un consum de energie mai mic.

Galerie de imagini

Pentru mai multe detalii puteti accesa pagina noastră de contact. Ne puteti găsi și pe rețelele de socializare facebook.

Solicită o ofertă personalizată!
×