Despre AMN Design

Despre noi - cum lucrăm la AMN Design

În pagina „Despre noi” Îți prezentăm pe scurt etapele pe care le parcurgem, plecând de la proiectare până la produsul final.

Proiectare

În această etapă a proiectului, ne concentrăm pe proiectarea celei mai bune soluții pentru brandul tău, urmată de selecția materialelor potrivite și punerea în practică a ideii cu ajutorul echipei noastre de specialiști și a utilajelor moderne precum CNC și cutter plotter.

despre noi

Design

Lucrăm împreună cu tine pentru a configura un proiect personalizat și adaptat afacerii tale, luând în considerare cerințele pieței de profil. Folosim soluțiile noastre pentru a asigura o soluție optimă și eficientă pentru afacerea ta.

despre noi

Producție

Cu ajutorul echipamentelor noastre de ultimă generație, suntem pregătiți să lansăm în producție lucrarea ta. La Amn Design am pus accent pe folosirea celor mai moderne echipamente pentru a asigura calitatea și eficiența procesului de producție.

despre noi

Servicii adiționale

La fel de importantă ca finalizarea produsului comandat, este și asigurarea serviciilor noastre în perioada de garanție și post-garanție. Îți oferim o gamă completă de servicii, incluzând întreținere, mentenanță, service, montare, demontare, reparații pentru diferite tipuri de produse precum firme volumetrice și casete luminoase, totemuri, etc.

despre noi

Pentru mai multe detalii puteti accesa pagina noastră de contact. Ne puteti găsi și pe rețelele de socializare facebook.

Solicită o ofertă personalizată!

×